LCN Sverige AB är sedan 1998 exklusiv agent, nagelgrossist i Sverige för Wilde Cosmetics GmbH. Företaget har sitt säte i Nacka dit all verksamhet är förlagd, dvs administration, lager och distribution, försäljning, utbildningsverksamhet och elevpraktiksalong.

LCN har försäljning av produkter inom hud-, kosmetisk tatuering-, hand-, nagel-, fransförlängning och fotvård, SPA samt behandlingsutrustningar och inredningar till salonger. Totalt omfattar sortimentet c:a 3.000 artiklar.

LCN har vidare en omfattande utbildningsverksamhet – LCN Beauty School - inom en mängd områden. LCN har nära samarbete med ett antal skolor runt om i Sverige som bedriver grundutbildning för hudterapeuter, stylister etc. LCN Beauty School har skolverksamhet i framförallt i Stockholm.

Historiskt har LCN marknadsfört sina produkter huvudsakligen till proffsmarknaden – terapeutledet - samt SPA salonger. Under 2016 startade vi och lanserade en ny Franschise kedja LCN Glossy Island Nailbar, 

Vi söker ständigt nya säljkanaler med höga krav på produktkvalitet och med välutbildad personal som har kunskaper att kunna presentera LCN´s produkter på ett professionellt sätt. LCN erbjuder produkter med hög kvalitet och ett väl utarbetat utbildningskoncept.

LCN är medlem i SEYF - Sveriges Estetikers Yrkesförbund, där våra yrkesutbildningar är godkända.

Gilla LCN på facebook och följ även oss på Instagram, bloggen och youtube!