September 2017

V.35 Härdplastutbildning 1/9 mellan kl. 9-12

V.36 EXAMEN Nagelterapeut/manikyr 4/9-17

V.37 11/9 Kursstart Nagelterapeut/konstnaglar del 1​

V.38  18/9 Kursstart Pedikyrist utbildning

V.39 26-27/9 Fransförlängningskurs 

Oktober 2017

V.40 och V.41 del 2-3 på konstnaglar

V.42 EXAMEN Nagelterapeut/manikyr 16/10-17

V.42 17-18/10 Fransförlängningskurs

V.42 EXAMEN Nagelterapeut/manikyr 16/10-17

V.43 24/10 Examen Fransförlängning

V.43 25-26/10 Microblading kurs 

V.44 30/10 Kursstart Manikyr

November 2017

V.44  1/11 Härdplastutbildning kl.9-12

V.45 7-8/11 Fransförlängningskurs 

V.46 13/11 Kursstart Kosmetisk tatuering

V.47 20/11 Kursstart Nagelterapeut/konstnaglar del 1​

V.47 21/11 Examen Fransförlängning

V.45 28-29/11 Fransförlängningskurs

V.48 EXAMEN Nagelterapeut/manikyr 30/11-17 

December 2017

V.49 och V.50  del 2-3 på konstnaglar​

V.50 12/12  Examen Fransförlängning 

V.50 12/12 Examen Fransförlängning

För mer information ta kontakt med Maria Gripson på tel: 08-466 93 74

Anmälan och betalningsvillkor LCN i Nacka (gäller från 2015-08-13 och tillsvidare)

Anmälan till yrkesutbildning på LCN

När du hittat din framtida SEYF godkända karriär/yrkesutbildning hos oss, den utbildning som du önskar anmäla dig till, maila oss en formell anmälan på info@lcn.se. All information/beskrivningar om de olika utbildningar vi håller finns under varje kurslänk, under LCN utbildning, här på vår hemsida; kursinnehåll/timmar, kursens pris, startpaketets innehåll-leverans, plats och tid. Bekräftelse får du av oss via e-post, eller om sådan saknas, via brev per post. Kallelse till kurs skickas ut senast två veckor före din kursstart. Vi önskar givetvis få en personlig kontakt via telefon eller besök oss gärna i våra lokaler, ring gärna först så att rätt person finns på plats.

Antagningskriterier

Goda kunskaper i svenska och att du är fyllda 18 år.

Deltagare med särskilda behov, vi ber dig kontakta LCN i god tid före utbildningsstart. Våra kurser och utbildningar kräver obligatorisk närvaro.                                                                            

Kurskompendier ingår om inget annat anges. Du arbetar dock med ditt egna startpaket och om möjligt ordna fram egna modeller.

Mat & dryck ingår ej i kursavgiften.

Klädförvaringsskåp finns, men ta med ett eget lås.

Finns i närområde gott om restauranger för lunch, men går även bra att ta med egen matlåda.

Ändringar

LCN förbehåller sig rätten till ändringar beträffande lärare, tider, kursmaterial, förbrukningsmaterial under kursgång, kursschema, tryckfel, samt ändringar av skolpraktik.

Betalning 

En faktura på kurs skickas ut efter en skriftlig anmälan. Faktura på kurs är samtidigt en bekräftelse/registrering på din anmälan till kursen. Kursavgift skall vara inbetald en månad före utbildningsstart. Du kan välja att betala till LCN Plusgiro 300314-2 eller LCN Bankgiro 5611-2709. Ange ditt namn,kundnummer och fakturanummer på inbetalningen, dessa nummer finns på din faktura.

Finasiering; kontakta din egna bank för rådgivning angående eventuell finansiering.

Ångerrätt

Du har enligt Lag 2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler full ångerrätt i 14 dagar från den dag du lämnat din skriftliga anmälan och avtal ingås. Vid avtal om att medverka på en kurs så börjar ångerfristen löpa den dag då avtalet/anmälan ingås. Har du frågor eller vill avboka din anmälan kan du nå oss på 08-466 93 74 eller info@lcn.se. Du kan även skicka ett brev till LCN Sverige AB, G:a Värmdövägen 2, 131 37 Nacka eller kom in personligen till vår skola. Ange datum för kursen och fakturanummer samt dina personuppgifter. Har du betalt in avgiften meddelar du även bank och bankkonto till vilket återbetalning skall ske. 

Avbokning/ ombokning

När tiden för ångerrätten löpt ut (se ovan), godkänns av- eller ombokning senare än 14 dagar före kurs/ utbildningsstart enbart med läkarintyg på sjukdom som inte kunde förutses vid tidpunkt för anmälan/avtal.

Utöver vad det gäller ångerrätten, om du avbryter en kurs/ utbildning på grund av ett varaktigt hinder, som sjukdom med läkarintyg, eller annan anledning som du inte kunnat förutse innan kurs, återbetalas den del av avgiften på kurstiden som inte förbrukats. Ångerrätt gäller inte för avtal som avser en tjänst/kurs som har fullgjorts, om eleven uttryckligen har samtyckt till att tjänsten börjar utföras och gått med på att det inte finns någon ångerrätt när tjänsten/kursen har fullgjorts. Startpaket återtas/återbetalas ej; startpaketet avser en vara/produkt som med bruten försegling vilken inte lämpligen kan återlämnas på grund av hälso- eller hygienskäl och förseglingen har brutits av konsumenten, startpaketet avser en vara/produkter som snabbt kan försämras eller bli för
gamla.

Inställd kurs

Vi förbehåller oss rätten att ställa in eller skjuta upp kurser/utbildningar vid för lågt deltagarantal (minimum 2 deltagare per kurs för startgaranti) och vid händelser som är utom vår kontroll, t.ex. force majeur. Om kursen blir inställd eller om du inte blir antagen återbetalas inbetald avgift utan avdrag inom 14 dagar. Du kan även välja att ha kursavgiften innestående, men kursavgiften skall då utnyttjas inom ett år. Vid ny bokning av kurs får du betala eventuell mellanskillnad om avgiften under året har blivit höjd.

All återbetalning sker inom 14 dagar.

Försäkring

Elever under utbildning hos LCN Sverige AB omfattas av en ansvars- och olycksfallsförsäkring.

Internationellt Diplom

Diplom erhålls efter att samtliga krav för godkänd kurs är uppfyllda samt en praktisk och teoretisk examination och full betalning erlagts. Underlag för examen arkiveras hos LCN i maximalt fem år efter avslutad kurs/utbildning. Diplomet är en värdehandling, önskar du ett nytt så tar LCN ut en administrationsavgift på 150:- ink.moms.

Filmning och fotografering

Filmning, fotografering eller ljudinspelning, be om tillstånd från din lärare.

Övriga frågor

Du är välkommen att vända dig direkt till oss på LCN med eventuella övriga frågor; tel 08-466 93 74email: info@lcn.se

Kontakt och företagsuppgifter; 

LCN Sverige AB, G:a Värmdövägen 2, 131 37 Nacka

Tel: 08-466 93 74
E-post: lcn@info.se
Hemsida: www.lcn.se                                                                                                                                                                                                                                                              

LCN Sverige AB;s Organisationsnummer; 556681-2730,

Personuppgiftshantering

LCN Sverige AB är personuppgiftsansvarig för behandlingen av de personuppgifter du som kund lämnar till oss. Dina personuppgifter kommer att behandlas för att upprätthålla vår kundrelation och även för marknadsföringsändamål. Du kan genom att mail eller skriva till LCN Sverige AB och begära att dina personuppgifter rättas, tas bort eller anmäla om du inte vill att uppgifterna skall användas för direktmarknadsföring.

Besök gärna våra webshoppar; 

Företag - www.aterforsaljare.lcn.se 

Privatperson - www.beauty.lcn.se