Ditt bästa val! Kunskap är allt!

Vi på LCN Sverige är stolta att kunna erbjuda det bästa, professionell yrkesutbildning för blivande terapeuter. Allt från klassisk manikyr och nagelförlängning, till fransförlängning, olika work shops för nybörjade och erfarna terapeuter, kosmetisk pedikyr och Kosmetisk tatuering.

Varumärket LCN står för kvalitetsmaterial från en av världens mest erfarna och ledande tillverkare av UV-ljushärdade material för nagelkosmetik! Wilde Cosmetics levererar produkter till över +75 länder över hela världen! Därav våra internationella diplom.

Exklusivt på LCN; vår utbildningsfilosofi är att hålla lärarledd undervisning-teori-demo och praktiska övningar, lärarna som anlitas är yrkesutbildade terapeuter med flerårig erfarenhet från egen salongsverksamhet. Under grundutbildning ser vi till att du får verktyg att kunna arbeta professionellt, du erhåller en personlig trainer-nagelmentor inte bara under kursen utan så länge som du väljer att arbeta med LCN;s produkter, hempraktik; vi överlåter åt dig att utöver obligatorisk praktik på LCN;s skola lägga upp din praktik på tid och plats som passar dig (varför inte söka praktikplats på vår Nagelbar Glossy Island Nailbar i Liljeholmen) föreläsningar och fördjupningskurser håller vi hela tiden en möjlighet för dig att bygga på dina grundkunskaper. 

Vi erbjuder ett unikt startpaket i samband med köp av en utbildning till Professionell Nagelterapeut, det allra senaste vad det gäller bl.a geléer, färgade geléer, verktyg etc samt vår sensationella LED lampa!

Allt inkluderat 4 veckors kurs och startpaket 29.900 kronor ink.moms. Startpaketet har ett värde av ca 10.800:-, inte illa! mer om betalningsvillkor etc finns under flik kalender.  På den praktiska delen arbetar du med ditt egna startpaket och på egna modeller/vänner.

Aktuella kursdatum; finns på hemsidan under länk LCN KALENDER NACKA och på respektive kurslänk, här finns också aktuella priser och betalningsvillkor. Observera att vi har ett paketpris Händer och Fötter kallat LCN Nagelspecialist. Sätt dina mål tillsammans med oss!

Om du har frågor om våra underbara produkter eller professionella kurser är du hjärtligt välkommen att kontakta oss på LCN Sverige AB  tel; 08-4669374 eller via mail info@lcn.se

Din framtid kanske finns hos oss! 

Hjärtligt välkommen!

Finns nu möjlighet att beställa startpaket + utbildning via LCNs webbshop.

Företag - www.aterforsaljare.lcn.se 

Privatperson - www.beauty.lcn.se