2 unika tillfällen att arbeta tillsammans med oss!

1. Till hösten på vår Glossy Island Nailbar söker glada och tekniskt duktiga Nagelterapeuter - som vill arbeta extra i vår NailBar med hand och nagelvård!

Vill du ha roligt tillsammans med ett av världens främsta varumärken för nagel- och skönhetsprodukter?

Vill du arbeta extra i vår Glossy Island Nailbar? 

Är du diplomerad Nagelterapeut har ett genuint intresserad av naglar, nagelvård och skönhet, har glimten i ögat samt tycker det är roligt att arbeta med service och människor? 

Nagelbaren står inför en expansiv period och söker nu utbildade terapeuter, som önskar arbeta med oss i vårt team. 

Möjlighet att lära sig LCN finns givetvis, om du nu är utbildad under annat varumärke!

För att bli utvald önskar vi att du är; glad - har social kompetens  -  initiativrik  -  ansvarstagande  - säljande -  har ett stort intresse för allt som har med nagel och handvård att göra! 

Mejla oss din CV; en kort beskrivning om dig själv samt dina kontaktuppgifter. 

Ansökningarna behandlas löpandes. Har du frågor om oss är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Annette Törnblom; annette.tornblom@lcn.se eller på telefon 08-466 93 74. Besök/följ/gilla oss gärna på Facebook; https://www.facebook.com/Glossy-Island-Nailbar-Liljeholmen-298391703882136/ det är här du kan få se hur det ser ut och vad vi gör!

 

2. LCN Sverige i Nacka söker driftiga och engagerade terapeuter som önskar hyra nagelbord & behandlingsrum!

Vill du samarbeta med ett av världens främsta varumärken för nagel- och skönhetsprodukter? 

Är du dipl.Nagelterapeut, massör, fotterapeut, genuint intresserad av skönhet, har glimten i ögat samt tycker det är roligt att arbeta med service och människor? 

LCN står inför en expansiv period och söker nu blivande entreprenörer med servicekänsla, som önskar hyra rum och/eller nagelbord på vår Salong.

För att bli utvald hyresgäst önskar vi att du är; initiativrik  -  ansvarstagande  - säljande -  och har ett stort intresse för allt som har med naglar att göra! 

Mejla oss en kort beskrivning om dig själv samt dina kontaktuppgifter. 

Har du frågor om oss är du välkommen att kontakta ansvarige Anna Wagner; mail; anna.wagner@lcn.se eller på telefon 08-4669374.