2 unika tillfällen att arbeta tillsammans med oss!

1. Till våren på vår Glossy Island Nailbar söker vi en glad och tekniskt duktig Nagelterapeut - som vill arbeta extra i vår NailBar med hand och nagelvård!

Vill du ha roligt tillsammans med ett av världens främsta varumärken för nagel- och skönhetsprodukter?

Vill du arbeta extra i vår Glossy Island Nailbar? 

Är du diplomerad Nagelterapeut har ett genuint intresserad av naglar, nagelvård och skönhet, har glimten i ögat samt tycker det är roligt att arbeta med service och människor? 

Nagelbaren står inför en expansiv period och söker nu utbildade terapeuter, som önskar arbeta med oss i vårt team. 

Möjlighet att lära sig LCN finns givetvis, om du är utbildad under annat varumärke!

För att bli utvald önskar vi att du är; glad - har social kompetens  -  initiativrik  -  ansvarstagande  - säljande -  har ett stort intresse för allt som har med nagel och handvård att göra! 

Mejla oss din CV; en kort beskrivning om dig själv samt dina kontaktuppgifter. 

Ansökningarna behandlas löpandes. Har du frågor om oss är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Annette Törnblom; annette.tornblom@lcn.se eller på telefon 08-466 93 74. Besök/följ/gilla oss gärna på Facebook; https://www.facebook.com/Glossy-Island-Nailbar-Liljeholmen-298391703882136/ det är här du kan få se hur det ser ut och vad vi gör!

 

2. LCN:s nya Beauty Bar/Lounge i Nacka söker driftig och engagerad Hudterapeut som önskar arbeta med lite mer avancerad hudvård

Vill du samarbeta med ett av världens främsta varumärken för skönhetsprodukter? 

Är du dipl.Hudterapeut med genuint intresserad av hudvård,handvård,naglar,kroppsvård samt pedikyr, har glimten i ögat samt tycker det är roligt att arbeta med service och människor? 

Vi står inför en expansiv period våren 2018 och söker nu en blivande kollega med stor servicekänsla, som önskar arbeta med oss på vår nya Skönhetssalong (med inriktning på mer avancerad hudvård) i Nacka.

För att bli utvald kollega önskar vi att du är; initiativrik  -  ansvarstagande  - säljande -  och har ett stort intresse för allt som har med kosmetik att göra! 

Mejla oss en kort beskrivning om dig själv samt dina kontaktuppgifter. 

Har du frågor om oss är du välkommen att kontakta ansvarige Annette Törnblom; mail; annette.tornblom@lcn.se eller på telefon 08-4669374.